1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 5351672

Equipe Ceramicas – mert nem a méret a lényeg, hanem a látvány!

Egy igazán dekoratív, könnyen megkedvelhető újdonságot mutatunk be Önöknek ezúttal: a VS fürdőszoba üzleteibe megérkeztek az Equipe Ceramicas spanyol dizájncsempék! Számtalan kreatív és izgalmas forma, szín, és elrendezés bizonyítja, hogy az elegancia és a dizájn nem méretfüggő – hiszen a kis méretű csempékkel akár a legkisebb térrel is csodát tehetünk…

A spanyol csempegyár kreatív csodái hamar megkedveltették magukat mindenkivel!

Noha nálunk még újdonságnak számít, az EQUIPE CERAMICAS gyárat 1999 szeptemberében alapították meg Spanyolországban, elsősorban abból a célból, hogy reagálni tudjanak a piacon fellépő dizájn – és dekorációs igényekre, és a trendek folyamatos változásaira.

Létrejöttét követően öt éven belül vitathatatlan piacvezető szerepet vívott ki magának, mind a hazai, mind pedig a nemzetközi piacokon.

A gyár 2005-től kezdett összpontosítani kifejezetten a kis formátumú csempékre, falburkoló lapokra.

Így aki nem szeretné nagyméretű csempével burkolni fürdőszoba vagy a konyha falait, padlóját – vagy azért, mert könnyebb burkolni a kis lapokkal, vagy azért, mert úgy gondolja, a nagy méretű lapok jobban illenek a nagyobb terekbe – míg ő éppenséggel egy kisebb terű fürdőszobával rendelkezik – annak tökéletes alternatívát és a kreatív választás szabadságát adják az EQUIPE CERAMICAS látványosabbnál látványosabb modelljei.

Az EQUIPE gyár elképzelése, hogy vezető szerepet töltsön be a kis formátumú szektorban, komoly hozzáadott értéket képvisel a magasszintű dizájn terén.

A többszörös dizájndíjas gyártó állandó résztvevője a neves, tematikus kiállításoknak, mint pl. a Cersai, mely minden évben megrendezésre kerül Bologna városában, vagy az Equipe Casa Decor rendezvényein.

Nagy előnyük még, hogy a kínálatban szereplő egyes családok átláthatóak, áttekinthetőek és rugalmasak – az egyes családokon belül vagy azokon kívül is bátran keverhetők, kombinálhatók is egymással a darabok – és akár modern, akár pedig klasszikus, régmúlt időket is megidézhetünk a segítségével, ha az ehhez megfelelő szaniterekkel párosítjuk. Persze, a korabeli stílusnak megfelelően, a lapokat is szabályos mintákban, finom szegély motívumokban érdemes ilyenkor elrendezni.

Jól mutat például a falon elhelyezett, fényes metro csempe a padlón lévő színes, vagy fekete-fehér hexagon formátummal.

Korunk geometrikus trendjét meglovagolva, a hexagonok, háromszögek színes vagy akár szürkeárnyalatos modelljeiből is válogathatunk, és bátran alakíthatunk ki mintákat, és különféle alakzatokat.

Aki inkább modern hatásra vágyik, annak a szórt minta, vagy az egy irányba történő burkolást javasoljuk.

A korábbi években divatos fa parketták formátumát és mintázatát is megidézhetjük például a Chevron Negro kollekcióval, ahol minden egyes színben választhatjuk az adott lap jobbos vagy balos változatát, hogy szépen kijöjjön a minta.

Mindezt még mintás verzióban is megtalálhatjuk a Chevron Blanco Mate családjánál, mellyel igazán bájos, romantikus hatást érhetünk el.

Korunk egyik nagy irányzata az eklektika – vagyis a stílusok, valamint minták és formák ügyes keverésének alkalmazása – melyre szintén találunk jó példát az EQUIPE csempecsaládok között, ahol akár azt megtehetjük, hogy a különböző színeket felváltva használjuk egy családon belül, de akár családokat is bátran kombinálhatunk egymással a falakon és a padlón, sőt még a burkolás irányával is tudunk itt játszadozni.

A határ ezekkel a bájos kis csempékkel tényleg a csillagos ég – akármilyen szín vagy formavariációban el tudjuk rendezni őket, akár még virágokat is „ültethetünk” a fürdőkád mellé – ha úgy tetszik.

Aki máris beleszeretett – keresse fel üzleteinket, ahol szakértő kollégáink mindenben segítenek! 3D látványtervező programban meg is tervezik a mintát, az elrendezést – ha bizonytalan, vagy csak szeretné látni, hogyan is mutatna az Ön saját fürdőszobájában a kiválasztott elképzelés!

Ezek is érdekelhetik

A sokat mutató tágas és nyitott terek

A jól elrendezett nyitott belső terek igazán hívogatóak tudnak lenni. Manapság már mindenki szereti a nyitott tereket, ahol egyetlen helység több funkciót is ellát. Ezek a belső kialakítások lehetővé teszik a házigazdák számára, hogy a konyhából szórakoztassák vendégeiket, ahonnan akár a szülők is a gyerkőcökön tarthatják fél szemüket a vacsora elkészítése során. Nem csoda tehát, hogy ez a fajta elrendezés szinte rokonértelművé vált a modern simasággal és kényelemmel!

Elolvasom ezt a cikket

Egy lépésre a természettől

Biztosan Önben is felmerült a kérdés, hogy hogyan lehet a természet tudatosan jelen mindennapjainkban. A válasz egészen egyszerű. Válasszon természetközeli burkolatokat és berendezési tárgyakat otthonába, mert akkor garantáltan márcsak a madárcsicsergés fog hiányozni a teljes természet érzéséhez...
Elolvasom ezt a cikket

Lakberendezési trendek - 2018

Itt a tavasz, a napsütés és vele együtt a 2018-as lakberendezési trendek is! Az idei év különösen izgalmas lesz a lakberendezési trendek szempontjából, rengeteg újdonság jelenik meg a lakások berendezése kapcsán. 

 

Elolvasom ezt a cikket

Egy cseppnyi természet

Engedje be a természet nyugalmát otthonába! Használjon minnél több természetes anyagot és színt otthona kialakítása során, mert így garantáltan jobban kezeli majd a stresszt és nyugodtabb élet elé néz! Ez alkalommal bemutatjuk Önnek a természet ihlette termékeinket, melyeket egyszerűen és gyorsan szemügyre tud venni, majd megvásárolni Style&Home Lakberendezési Központunkban... 

Elolvasom ezt a cikket

A romantika hírnökei

Biztosan Önben is felmerül a kérdés, hogyan lehet egy termék romantikus... Olvassa el cikkünket és a titokra fény derül . Addig is romantikázzon Velünk az év minden napján, mert Mi igazi társa leszünk építkezése és felújítása során! Az első csempe lerakásától az utolsó függönyigazításig kitartunk Ön mellett. 

 

Elolvasom ezt a cikket

Az újdonság varázsa

A tavasz a megújulás időszaka, mind a természetben, mind pedig a Style&Home Lakberendezési Központban megtalálható termékek körében. A meseszép időjárás mellé, mi újdonságaink bemutatásával kedveskedünk Önnek! 

Termékeink maradnak, reméljük az időjárás is! Látogasson el Központunkba, ahol szemügyre veheti őket!

Elolvasom ezt a cikket