A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK

A legjobb tanácsok zuhanysarok választáshoz

Ha nem szeretsz órákig egy kádban ülni, sőt, kimondottan zuhany párti vagy, akkor nézd meg, mire kell figyelned, mielőtt zuhanykabint vásárolsz.

AZ ELSŐ JÓ TANÁCS: a zuhanysarok külalakja – a konstrukció típusa

A MÁSODIK JÓ TANÁCS: a zuhanysarok méretigénye

A tér kialakításának megfelelően választhatsz a négyzetes, téglalap vagy negyedköríves kialakítású zuhanysarkok közül, 75×75 cm-től 90×120 cm-ig, vagy kihasználhatod a zuhanyajtók praktikus előnyeit kombinálva fix oldalfallal, amelyek nem szabnak határt (egészen 100×200 cm-ig).

Zuhanykabinod kiegészítője lehet egy klasszikus akril ülőkádmélyülőkés zuhanytálca vagy ellenkezőleg, egy exkluzív alacsony profilú öntött műmárvány zuhanytálca, vagy zuhanyfolyóka.

A HARMADIK JÓ TANÁCS: az ajtók nyitásának módja

Figyelj a zuhanykabin körül a minimális használati térre, úgy, hogy a használat még kényelmes maradjon. A RAVAK több változatát kínálja a zuhanyajtók nyitási módozatának:

NEGYEDIK JÓ TANÁCS: a környezet térigénye

Mindig figyeljünk arra, hogy a zuhanysarok, a mosdó és a szekrények kényelmes használatához meghatározott helyre van szükség. A helytakarékosság szempontjából fontos a zuhanysarok ajtajának nyitása. Ha helyet szeretnél megtakarítani, akkor használj toló- vagy befele nyíló harmonikaajtót.

ÖTÖDIK JÓ TANÁCS: szűk tér 

A zuhanysarok szűkössége elsősorban a műszaki megoldástól függ. A legjobb olyan gyártó termékét választani, amelynek több éves tapasztalata van a zuhanysarkok gyártásában.

Légy tehát megfontolt, mérd fel fürdőszobád lehetőségeit, ha pedig teheted, kérd ki szakember segítségét, majd végül hozz meg egy jó és gazdaságos döntést. Sok sikert hozzá!

Ha több információt szeretne megtudni a RAVAK-ról, kattintson ide!

Ezek is érdekelhetik