1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 465 7023

Blog

Ezen az oldalon Tagcégeink által forgalmazott termékeiről és szolgáltatásairól olvashat, valamint Lakberendezőink osztanak meg hasznos gondolatokat, tippeket, ötleteket és képeket.

Fürdőszobából szentély

A fürdőszobák kialakításánál, illetve felújításánál sokszor jelent problémát a tulajdonosoknak, hogy nem tudják pontosan, a funkcionális igények mellett milyen szempontokat kell figyelembe venniük ahhoz, hogy a fürdőszobájukban hosszú időn át örömüket leljék.
Olvasson tovább

Ideális munkakörnyezet

Az ember nem csak test, mely teret igényel, hanem érző élőlény is egyben. Ezért az őt körülvevő tér méretének, felosztásának, színének és  megvilágításának megtervezése mellett a berendezés is nagy odafigyelést igényel.
Olvasson tovább

Kis konyha, kis mosogató

A kisebb konyhába felesleges olyan nagy, két medencés, csepegtetőtálcás mosogatót választani, ami csak a helyet foglalja el. A kisebb lakások tulajdonosa, tulajdonosai többségében arról számoltak be, hogy 1-2 főnél többen nem laknak a lakásban. Éppen ezért ez a kis méretű mosogató nagyon szuper megoldás szingliknek, agglegényeknek, vagy fiatal pároknak.
Olvasson tovább

Kisütött a nap

A tavaszhoz hozzátartozik, hogy kikerülnek az ülőbútorok a teraszra, erkélyre. Tegyük ezt is stílusosan, ahogy a lakásbelsőt, dekoráljuk a környezetnek, a hangulatunknak megfelelőnek.
Olvasson tovább

Melegburkolat Önnek!

A lakberendezés egyik legfontosabb eleme a megfelelően kiválasztott melegburkolat. Cikkünkben egy rövid bemutatót olvashatnak három alapvető burkolattípusról. Ezek ismerete biztosan segítheti az ön otthonának a lakberendezését is. 
Olvasson tovább

Mentsük meg értékeinket!

Aki ismer, tudja, hogy régi mániám a régi tárgyak megmentése, hogy új esélyt kapva díszíthessék otthonainkat. Most is ilyesmiről lesz szó. Pár fotóval illusztrálom a régi bútorok felfrissülését, megújulását.
Olvasson tovább