1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 465 7023

Blog

Ezen az oldalon Tagcégeink által forgalmazott termékeiről és szolgáltatásairól olvashat, valamint Lakberendezőink osztanak meg hasznos gondolatokat, tippeket, ötleteket és képeket.

Melegburkolat Önnek!

A lakberendezés egyik legfontosabb eleme a megfelelően kiválasztott melegburkolat. Cikkünkben egy rövid bemutatót olvashatnak három alapvető burkolattípusról. Ezek ismerete biztosan segítheti az ön otthonának a lakberendezését is. 
Olvasson tovább

Fürdőszoba kedvenc városod témájában

Igen! A Konskie, és a Roca burkolat és szaniter gyártók megálmodták kedvenc városainkat ábrázoló dekor csempéinket, s mosdóinkat, ami fürdőszoba megfelelő kiegészítői lehetnek. Biztosan Önnek is van kedvenc városa…
Olvasson tovább

Belső árnyékolók

Lakásunk alapvető meghatározója a fény, a napsugár, de az időjárástól egyre inkább függetlenedő, felgyorsult életritmusunk megkívánja, hogy mi döntsük el, beengedjük-e az éltető napfényt, vagy sem. 
Olvasson tovább

A nyár színei

 Végre megérkezett a nyár, az időjárás azonban nem mindig makulátlan. A ború és az eső ugyan átmenetileg megpecsételheti hangulatunkat, vannak azonban dolgok, amelyeket szinte semmi sem vehet el tőlünk ilyenkor – amelyektől igazán nyárias ez az évszak

Olvasson tovább

Együtt minden könnyebb

A Marmorin konyhai termékeinek szembeötlő tulajdonsága az ergonómiai tervezettség, amelynek köszönhetően minden felhasználó számára garantált a kényelmes, mindennapi használat.
Olvasson tovább