A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK
1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 179 0990

Blog

Ezen az oldalon Tagcégeink által forgalmazott termékeiről és szolgáltatásairól olvashat, valamint Lakberendezőink osztanak meg hasznos gondolatokat, tippeket, ötleteket és képeket.

Luxus otthon pénztárcabarátan

Elegáns otthont nem csak drága bútorokkal és kiegészítőkkel teremthetünk, hanem a részletekre való kiemelt figyelemmel is. Az eleganciát, a luxust összekapcsoljuk a lustasággal, melynek hatást elérhetjük nagy és színes díszpárnákkal. Mutatósak, e mellett pedig a vendégek kényelme is biztosítva van. 

Olvasson tovább

Karácsonyi nyereményjáték

Köszönjük ügyfeleinknek, követőinknek az egész éves aktív figyelmet! Szeretnénk kedveskedni egy utolsó 2018-as nyereményjátékkal, hogy egy picit megkönnyítsük a felújítók/építkezők dolgát. A nyereményekért való küzdelembe úgy szállhat be, ha megkeresi weboldalunkon az alábbi kis arany karácsonyfát és Facebook bejegyzésünk alatt kommentben megírja, hogy hol találta meg. 
Olvasson tovább

Számítunk Önre is!

Tagcégünk, a RAVAK Fürdőszoba már régóta kapcsolatban áll a Rejetett Kincsek Down Egyesülettel. Legújabb kezdeményezésükkel is az Egyesületet szeretnék támogatni. 
December 4-8. között minden megvásárolt RAVAK tisztítószerrel MOST a Rejtett Kinsek Down Egyesületet támogatja!
Olvasson tovább

Perfekcionizmus a lakberendezésben

A perfekcionizmus az a lakberendezési stílus, mely szoros rokonságban áll a minimalizmussal, azonban erőteljesebben képviseli azt a vonalat, hogy az otthon szolgálja a lakóját. Ennek érdekében a technikai innovációk nagy szereppel bírnak. A teret az egyszerű formák, a rend, a rendszerezettség jellemzi. 
Olvasson tovább

A letisztult és elegáns minimalista stílus

A minimalista stílus az 1960-as, 1970-es évek Amerikájából származik. Alapfelvetése, hogy “a kevesebb több”. A bútorok egyszerűek, formaviláguk letisztult. Nem jellemző rájuk a hivalkodás, a díszítettség, azonban eleganciát sugároznak. A minőség fontos a a bútorok, textíliák és a kiegészítők esetében is. Dísztárgyak csak elvétve mutatkoznak meg.
Olvasson tovább

Modern funkcionalizmus

A funkcionalizmus a lakberendezésben a minimalista, a high-tech, az indusztriál és az organikus elemek közül tartalmaz mindegyikből egy keveset. Létrejöttének célja a kényelem, a hasznosság. A funkcionalista terekben minden tárgynak megvan a célja, a díszítettség nem elsődleges szempont, azonban fontos, hogy szép anyagokból, igényesen megmunkált tárgyakból álljon a berendezés. 
Olvasson tovább

Ne álljon be a sorba! Alakítsa otthonát egyedi igényei szerint!

Miért elégedne meg tucat megoldásokkal, ha minden lehetőség adott ahhoz, hogy egyedi és stílusos, minden igényét kielégítő otthont teremtsen? Mi, a Style&Home Lakberendezési Központban segítünk Önnek, hogy olyan igényeire szabott otthont tudhasson a magáénak, amely büszkeséggel és elégedettséggel tölti el, és e mellett az Ön és családja személyiségét tükrözi. 
Olvasson tovább

Nyereményjáték!

Egy rendkívül értékes nyereményjátékban vehet részt, hiszen felajánlunk központunk kiváló lakberendezőinek egyikével történtő egy órás lakberendezési konzultációt nyereményként, hogy egy harmonikus, minden igényét kielégítő otthonban élhesse mindennapjait! E mellett az OTTHONNEKED építkezőknek és felújítóknak szóló szakmai kiadványával is kedveskedünk a nyertesnek.
Olvasson tovább

Praktikus megoldások otthonában

Építkezik vagy felújít? A praktikusság érdekében van, amire még a felújítás elején érdemes odafigyelni! Kicsi a lakása vagy éppen hatalmas térrel rendelkezik? Mindkettő berendezésének megvannak a maga kihívásai. Esetleg már be van rendezve a lakása, csupán egy-két kreatív ötletre vágyik? Ez esetben is szolgálhatunk hasznos tippekkel. Olvassa el bejegyzésünket és merítsen ötleteket!

Olvasson tovább