1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 465 7023

A nyár színei

Végtelen virágmező a hálószobában

Végre megérkezett a nyár, az időjárás azonban nem mindig makulátlan. A ború és az eső ugyan átmenetileg megpecsételheti hangulatunkat, vannak azonban dolgok, amelyeket szinte semmi sem vehet el tőlünk ilyenkor – amelyektől igazán nyárias ez az évszak. Ilyenek például hazánk szezonális gyümölcsei, zöldségei, amelyek éppen most élik érési és betakarítási időszakaikat. Ilyenek például az eper, a barack, a málna, a szőlő, a paradicsom, a paprika: a lista szinte végtelen, de egyebek mellett ezek azok az „apróságok”, amelyek a nyarunkat azzá teszik, ami.

 

Szántóföldeken, utak szélén a élénkpirosan tündöklő pipacs már májusban megjelenik, és nem ritka látvány egy-egy óriási pipacsföld. Ennek oka, hogy egykor gyomnövényként volt számon tartva. Ám akkoriban még valószínűleg nem volt ismert számos felhasználási módja. Magjából salátaolaj készíthető, de önmagában is megállja a helyét például sütemények ízesítésére. A virágából főzött tea nyugtató hatású, csillapítja a köhögést, és öblíti a torkot. 
A virágok csodálatos érzését otthonában is élvezheti! Az Elesgo Supergloss Extra Sensitive termékcsaládjának piros tagja tesz arról, hogy a végtelen virágmező simogató szépségét élvezze már ébredés után. A pipacs szirmának csodálatos fényét és alakját a padló finoman lekerekített élei, és szupermagas fénye teszi kézzelfoghatóvá. Egészségünk itt sem marad gondoskodás nélkül: akrilgyanta bevonatának köszönhetően más padlók károsanyag-kibocsátásának és egészségre gyakorolt káros hatásának töredéke zajlik le, így kisgyermekes családok és allergiások is bátran választhatják az Extra Sensitive termékeket. Végül kiváló hővezető képessége és felületének rugalmassága gondoskodik lábaink melegen tartásáról, valamint lépteink hangtalanságáról – ezzel pedig ténylegesen virágok között érezhetjük magunkat.

Ezek is érdekelhetik